21

март

 

Искате ли да се потопите в магията на шоколада? Да започвате работната седмица с аромат на какао? Да бъдете повод за усмивката и доброто настроение на хората около вас?
Е, то тогава ние от Valentino Chocolatier сме вашия вкусен партньор за това!
Представяме ви ексклузивно предложение:
Франчайз на марка Valentino в твоя град!

Нашите условия:

1. Да няма друг представител на територията на града, за който се получава франчайза; 

2. Да бъде избрано място (търговски обект), което да бъде минимум 40 кв.м.;  
3. Доставка на различни видове ръчно изработени бутикови шоколадови изделия, запазена марка на  Шоколадова Къща, Valentino Chocolatier - Белгия, при минимално количество - не по-малко от 100 (сто) кг общо за всички видове шоколадови изделия;
4. Определени условия за съхранение на стоката, предмет на доставка, както и спазване на високи естетически критерии при излагането й, опаковането й и продажбата й на крайния потребител.
5. Да бъдат използвани графични изображения в компютърен формат, необходими за изготвянето и предлагането на крайния потребител на реклами от всякакъв вид – аудио-видео, аудио, видео, на хартиен носител и др.
 
Ние осигуряваме:
1. Заявеното количество шоколадови изделия в срок и при условия, предварително уговорени между двете страни;
2. Цялостно съдействие по обучение на персонал за съхранение на стоката,  както и спазване на високи естетически критерии при излагането й, опаковането й и продажбата й на крайния потребител.
3. Графични изображения в компютърен формат, необходими за изготвянето и предлагането на крайния потребител на реклами от всякакъв вид – аудио-видео, аудио, видео, на хартиен носител и др.
4. Предоставяне на първоначален наръчник за рекламното позициониране на марката за града, за който се получава франчайза;
5. Предоставяне на одобрени от Министерство на здравеопазването на Република България етикети на български език, както и копия от здравните сертификати на продуктите, предмет на доставка;
 
За повече информация и подробности, а защо не и една шоколадова среща, можете да се свържете с нас на тел: 0896426216
На e-mail: house@chocolatehouse.bg 
Или във facebook страницата ни: https://www.facebook.com/chocochoco/