20

ноем.

Корпоративно от нас за Вас!

Вече 15 години Valentino chocolatier предлага забележителни и разнообразни професионални подаръци за своите корпоративни клиенти!

Компании в различни ресори на работа се доверяват на нашите шоколадови предложения, за да отправят своята професионална благодарност към свои партньори, служители и клиенти.

Сладостта на нашата работа ни дава възможност да бъдем креативни и иновативни във всеки подарък - малък и голям, съобразявайки се с вашите желания, изисквания и  бюджет.

И тъй като, за нас шоколадът е изживяване, успяваме да предадем това и на нашите клиенти, за техните клиенти и за техните семейства. Че какъв подарък може да бъде по-сладък от шоколада?

Ето и няколко основни артикула, които корпоративните ни клиенти избират:

- Мини бюджет, но голям брой важни хора в професионалния ви живот

  • Вариант: класически кутии Valentino, побиращи бонбони от 100 гр. до 1 кг.;

- Среден бюджет

  • Вариант: различни комбинации от шоколад, вина, чай, кафе и сувенири, стилно опаковани комплекти.

 

В крайна сметка, най-хубавите подаръци са тези, които сте съчетали сами. Заповядайте в нашите магазини за да подберете най-подходящите артикули за вашия подарък, като можете лично да изберете тяхната опаковка, украса, визия и съдържание.

Бъдете оригинални и впечатляващи!

Професионалният ни живот заема по-голямата част от времето ни и хората участващи в него заслужават нашето специално внимание!

Нашата задача е да ви съдействаме за избора на най-прекрасната селекция от вкусове и аромати, които да направят повода ви незабравим - да го подсладим, украсим и направим още по-специален!

Доверете ни се!