VALENTINO CHOCOLATIER – ИЗКУШЕНИЕ, КОЕТО ДОКОСВА ВСИЧКИ СЕТИВА!

 

 

Белгийски шоколадови изделия без компромис!

Valentino chocolatier България е основан на 25 юни 2005 г. и е един от първите магазини, който предлага ръчно изработен белгийски шоколад в България.

Заедно с белгийските ни партньори Valentino (www.valentino.be), ние винаги предлагаме различен, стилен и изненадващ шоколадов подарък.

Насладете се на богат асортимент пралини, с чисти природни съставки по уникална, но проста рецепта, с естествено леки и кремообразни пълнежи. При нас можете да комбинирате шоколадовите изненади с избрана селекция от бели, червени и пенливи вина, класически и овкусени кафета, ароматни бели, зелени, черни и плодови чайове, както и дъхави домашни бисквитки.

Поглезете се със завладяващо вкусните ни бонбони и още, и още....а може би и още!

Къде?  При нас – във Valentino Chocolatier!

 

За всеки повод и през всеки сезон,  заедно ние споделяме важните моменти с вас!

                                             

           Да ги изживеем заедно! 

 

      

 textpageImgШоколадовите чудеса на Valentino Chocolatier...

  • са един елегантен начин да отправите професионална благодарност към вашите партньори и клиенти - изненада опакована и поднесена с много вкус и красота;

  • ще ви помогнат до го изразите още по-красноречиво и сладко - с шоколад, а не просто с думи;

  • ще ви накарат да притихнете от удоволствие пред вкуса им;

  • ви радват с разнообразие всеки сезон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заедно с вас и според бюджета ви, ще разработим най-подходящия вариант за такъв изискан и вкусен подарък. Малки подаръчета-комплимент можете да направите за гостите си и на фирмени партита, събития и чествания. А защо не да добавите към менюто на събитието си цялостна селекция от най-висококачествен белгийски шоколад?